Wat zeggen anderen over Anne?

 • Klanten
  Wij belden op het allerlaatste moment voor de hulp bij een bezichtiging en Anne stond meteen voor ons klaar. Anne heeft ons bij alles geholpen en we hebben echt gemerkt dat ze er voor ging bij de aankoop van ons huis.
  Klanten
 • Klanten
  Wij hebben Anne ingeschakeld voor de bezichtiging van een huis waar wij interesse hadden. Uiteindelijk samen met haar besloten dat dit huis niet voldeed aan de prijs/ruimte verhouding zoals wij voor ogen hadden. Hierna is Anne voor ons op zoek gegaan, aan de hand van onze wensen. Al vrij snel kwam ze met dit huis, waar wij in 1e instantie geen interesse in hadden. Op advies van Anne zijn wij gaan kijken, omdat zij het idee had dat dit wel eens ons huis zou kunnen worden aan de hand van onze opgegeven wensen en haar ervaring. Dit was inderdaad een schot in de roos en samen met Anne zijn wij de onderhandelingen gestart waarbij zij ons uitstekend heeft bijgestaan, van onderhandelingen tot tekenen van de verkoopakte. Anne geeft je deskundige, maar ook persoonlijke ondersteuning, wat je wilt hebben tijden de zoektocht en aankoop van een huis.
  Klanten
 • Klanten
  Anne is een 10 meer dan waard! Zonder haar was het ons nog niet gelukt om in deze gekte van een huizenmarkt een woning te kunnen kopen. Anne is zeer professioneel, weet waar ze het over heeft, kent de huizenmarkt en geeft goede tips waar wij zelf niet opgekomen waren
  Klanten
 • Klanten
  Voor de aankoop van onze woning hebben we Anne meegevraagd. Wat fijn was dit!! Al tijdens de bezichtiging merk je het profijt van haar als aankoopmakelaar. Zelf ben je alleen oppervlakkig aan het kijken, maar Anne trekt net even die ruimtes open of kijkt ergens naar, waar je zelf niet aan denkt of zelf niet zou doen. Ze stelt goede vragen en heeft zich al goed verdiept in het verdere aanbod. Anne is meedenkend, eerlijk en heeft het beste met jou als koper voor. Door haar ervaring in het vak hebben we een uniek voorstel neer kunnen leggen en is het gelukt om de woning te kopen! We zijn Anne erg dankbaar voor wat ze voor ons heeft betekend en raden iedereen een aankoopmakelaar als Anne aan!
  Klanten
 • Hypotheekadviseur
  Je bent een fantastische makelaar met een groot verantwoordelijkheidsgevoelen het belang van de klant staat altijd voorop.
  Hypotheekadviseur
 • Oud collega
  Altijd positief kritisch meedenken en altijd paraat voor raad en daad.
  Oud collega
 • Ex collega
  Anne, je bent voor mij een voorbeeld in hoe je commercie met echtheid en compassie kunt combineren.
  Ex collega
 • Notaris Vaassen
  Je levert verzorgd werk, altijd korte lijnen en prettig communiceren. Altijd is er ruimte voor een persoonlijke noot.
  Notaris Vaassen
 • Notaris Epe
  Het contact is zonder uitzondering altijd uiterst plezierig, gemoedelijk en toch ook professioneel. Klanten lopen met je weg.
  Notaris Epe
 • Klanten
  Anne, who else!! Super veel succes met deze stoere maar logische stap als aankoopmakelaar.
  Klanten
 • Ik ken je als verkopend makelaar maar vond dat je als geen ander doorvroeg naar onze woonwensen- en ideeën. Aankoopmakelaar is jou op het lijf geschreven.
 • Klanten
  Prettig en persoonlijk advies en gedegen marktkennis. Doortastend handelend zoals wij dat graag zien.
  Klanten
 • Klanten
  Wij zijn heel tevreden over de deskundige, betrokken, persoonlijke begeleiding van deze makelaar. Het contact met Anne hebben wij als zeer prettig en vlot ervaren. Zij heeft een erg groot inlevingsvermogen en denkt op alle fronten mee.
  Klanten
Neem contact op

Voor het maken van een taxatie afspraak

Bel mij